#fiorcandle

Despre Fior Candle

Despre lumânările parfumate Fior Candle vă putem spune că acestea sunt creația manuală a micii mele afaceri situată în București, România.

Creăm lumânări turnate manual, inspirate de jocul de lumini și umbre.

Întrucât grija pentru mediu este una din prioritățile noastre, am creat o gamă variată de lumânări non-toxice și prietenoase cu mediul înconjurator.

Cum am început

Probabil vă întrebați cum am început. Ei bine, Fior Candle s-a născut doar din pasiune. Câțiva ani buni am fost un client fidel al multor magazine de lumânări parfumate.

Fie că era vorba de magazinele din mall-uri sau de magazine online, din țară sau din străinătate, oricând aveam ocazia să vizitez aceste magazine, o lumânare se adăuga în colecția mea.

Totuși când vorbim despre lumânările parfumate Fior Candle ele s-au născut fiindcă ceva lipsea. Multe dintre lumânări erau produse în masa, ca o adevărată industrie. Alte lumânări stateau pe rafturi cu lunile și își pierdeau parfumul.

Dezamăgirea era un sentiment frecvent.  Comandam online lumânări iar când comanda în sfârșit sosea, eram dezamagită de lumânarea primită. Alte forme decât cele așteptate, arome aprope insesizabile, durata de ardere de câteva minute.

Descoperirea artei lumânărilor

Cu această pasiune, idei dar și probleme sesizate, mi-am luat inima în dinți și am zis că voi încerca să produc pentru mine lumânarea parfumată.

Așa am ajuns într-un loc fantastic, Italia.  Superba Toscana mi-a dezvăluit un atelier de creație din Florența. Aici am descopeit cu adevărat arta creării lumânării ideale.

Maestra mea este o italiancă, dintr-o familie de producători de lumânări și parfumuri, cu experiență de peste 200 de ani în regiunea Toscana. Ea m-a învățat cum să echilibrez lumânările, cum să adaug aromele potrivite și dozele ideale astfel încât la final să pot oferi experiența ideală.

Lumânarea ideală

Pentru mine experiența ideală aș descrie-o astfel. Acea lumânare, aprinsă într-un moment de relexare, de intimitate, de calm. Acea lumânare care oferă o aroma plăcută. Aroma trebuie să fie suficient de puternică încât să se creeze ambientul ideal, dar în același timp o aromă delicată care să nu se transforme într-un odorizant de cameră. Lumânarea ideală este cea de care te poti bucura un timp suficient și care oferă o lumină intimă și delicată.

Plăcerea de a oferi

Ce m-a bucurat cel mai mult după ce am învățat să stăpânesc arta creării lumânărilor? Bucuria de a oferi celor dragi aceste cadouri deosebite. M-a bucurat nespus entuziasmul cu care cei dragi au primit lumânările mele. Așa că în cele din urmă m-am hotărât să împart și cu tine această bucurie.

Fie că îți dorești o lumânare parfumată de care să te bucuri chiar tu sau că îți dorești să oferi un cadou deosebit celor dragi ție, te invit să încerci creațiile mele.

Aceasta este povestea despre lumânările parfumate Fior Candle. Acum aștept cu drag părerea ta și a celor dragi ție.

Turnate manual cu grijă deosebită

Fiecare lumânare este unică, turnată manual, folosind un amestec natural de ceară de soia și parfumate cu un parfum special creat pentru lumânări.

Lumânări parfumate în formă 100% Vegane

Lumânările din soia sunt 100% vegane și nu necesită produse de origine animală în producția sau utilizarea lor.

Credem că lumina lumânărilor aduce un sentiment de căldură, confort și apropiere în orice cameră și ambianță.

Sper ca lumânările mele să aducă puțină lumină în viața ta! – Oana x