PLĂȚI, LIVRARE ȘI COMENZI

PLĂȚI, LIVRARE ȘI COMENZI

PLĂȚI:

Sunt acceptate următoarele metode de plată:

Card de credit

În cazul în care produsele sunt achiziționate folosind un card de credit, tranzacția poate fi efectuată prin intermediul serverului securizat Stripe sau al unui alt server securizat ales de Stripe.

În niciun caz și în nicio etapă a tranzacției Fior Candle nu va putea accesa detaliile cardului de credit ale Clientului, care vor fi transmise printr-o conexiune securizată direct instituției bancare care gestionează tranzacția. Nicio înregistrare electronică a acestor detalii nu va fi deținută de Fior Candle și, prin urmare, în nicio circumstanță Fior Candle  nu va fi tras la răspundere pentru orice utilizare frauduloasă și neautorizată a cardurilor de credit de către terți la momentul plății.

Carduri de credit si debit acceptate de Fior Candle

  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • CODURI PROMO

Clienții care au primit un Cod Promoțional pentru site-ul www.fior-candle.ro, prin newsletter, prin rețelele de socializare sau pe site-uri promoționale aprobate, pot introduce acest cod în timpul plății. Fiecare cod are o dată de valabilitate, de început și de sfârșit, ceea ce limitează utilizarea acestuia și nu poate fi prelungit. Codurile promoționale pot fi utilizate împreună cu creditul magazinului.

LIVRARE:

Informații de livrare

În funcție de serviciul de expediere selectat, comenzile plasate pe www.fior-candle.ro pot fi livrate în fiecare zi a săptămânii. Costurile de transport vor varia în funcție de serviciul selectat, precum și de adresa de livreare aleasă. Toate opțiunile de livrare relevante disponibile pentru comanda dumneavoastră și către adresa de livrare vor fi afișate la finalizarea comenzii.

Timp și condiții de livrare

  • Timpul de livrare standard: între 2 și 6 zile.
  • Costul standard de transport în România este de 15 RON. Livrarea se realizează prin curier sau prin Poșta Română. În București livrarea produselor este gratuită indiferent de valoarea produselor achiziționtate. Pentru comenzile de peste 200 lei, livrarea este gratuită oriunde în România.

Vă rugăm să rețineți că timpul nostru de livrare este un terme orientativ și se bazează pe timpul de expediere. Fior Candle nu își poate asuma responsabilitatea pentru întârzierile de livrare generate de livrator sau pentru aprobarea eșuată a plăților, deși vom încerca să minimizăm eventualele întârzieri.

Vă rugăm să rețineți că NU putem livra la cutiile poștale. În cazul livrărilor parțiale, costurile de transport vor fi percepute o singură dată.

COMENZILE:

Procesăm comenzile primite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, desi vă încurajăm să ne contactați cu precădere în timpul orelor noastre principale de program, de luni până vineri, între orele 8:00 și 19:00 (cu excepția sărbătorilor legale din România). Produsele vor fi gata de expediere cel târziu la 1 zi lucrătoare de la primirea plății. 

PLĂȚI, LIVRARE ȘI COMENZI